Sähköinen mallikartta

Tervetuloa Yhteistyöllä vesistöt kuntoon Ikaalisten reitillä –hankkeen sähköiselle mallikartalle! Kartalla pääset tutustumaan Ikaalisten reitin valuma-alueella suunniteltuihin ja toteutuneisiin vesistöjen kunnostuskohteisiin. Karttatasojen avulla pääset katsomaan alueen vesistöjen ekologista tilaa, maaston eroosioherkkyyttä sekä vesienhoidon toimenpideohjelman alueita, jotka ovat avuksi mm. uusia kunnostustoimenpiteitä suunnitteleville. Tutustu jo suunniteltuihin tai toteutettuihin kunnostustoimenpiteisiin klikkaamalla kohteita kartalla. Voit kohdentaa kartan kuntaasi valikosta oikeassa yläkulmassa.

Kuvakaappaus sähköisestä mallikartasta.

Kartan käyttöön suosittelemme Chrome, Firefox tai Safari-selainta. Palvelun toimivuutta Internet Explorer-selaimilla ei voida taata.  Voit tarkistaa selaimesi ajantasaisuuden tästä. Karttaa voit liikuttaa hiirellä vetämällä ja lähentää tai loitontaa hiirtä vierittämällä tai +- -painikkeilla oikeassa alakulmassa. Mobiililaitteilla karttaa voi ohjata kosketuseleillä. Palvelu on optimoitu toimimaan työpöytäselaimissa – mobiililaitteilla toimivuus voi olla puutteellista.

Ympäristöministeriö on myöntänyt Pirkanmaan ELY-keskukselle hankkeeseen hallituksen vesien- ja merenhoidon kärkihankerahoitusta vuosille 2017—2019. Yhteistyössä on ollut mukana Pirkanmaan liitto rakentamalla tätä palvelua.